MUJARAB RESDONG PLUS

Posted by Rina Rinie on 8:10 AM


1 botol= RM 14 ( tambah RM5 utk kos pos)
2 botol = RM 25 ( tambah RM5 utk kos pos)

Dianggarkan hampir 70% penduduk negara ini mengalami penyakit resdung. Diantara tanda-tanda resdung ialah gatal-gatal, hidung berhingus, tersumbat, sakit kepala terutama di dahi dan pipi. Penyakit resdung juga dikenali 'sinusitis'. Ramai yang tidak memandang serius tentang penyakit ini tapi sebenarnya boleh mendatangkan bahaya kepada penghidapnya. Untuk kanak-kanak, ia boleh sebabkan jangkitan sellulitis dan merah pada bahagian mata.
Akhirnya boleh menyebabkan buta. Manakala untuk orang dewasa, ia bolenh menyebabkan nanah daripada sinus frontal tidak dapat keluar daripada hidung dan akan masuk serta memenuhi ruang dalam otak. Ini akan menyebabkan dinding pemisah akan menjadi semakin tebal dan boleh mengakibatkan sinus mudah tersumbat. dipetik dari: Info Sains: Resdung boleh menyebabkan buta

Istilah Perubatan Tradisional - Ia merupakan kerengsangan hidung yang boleh menyebabkan hidung dan organ-organ lain menjadi gatal dan menimbulkan ketidakselesaan.

Istilah Saintifik - Merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka.
Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan.
Sesiapa yang ada tanda-tanda seperti di atas bolehlah mencuba ubat mujarab resdong plus ini.